Overige diensten

Cultural Consultancy

Om succesvol te communiceren in een andere taal is een correcte vertaling vaak niet voldoende. Een website, brief of informatieve tekst in het Engels is vaak de eerste stap in het bereiken van een internationaler publiek, maar vaak wordt vergeten ook de 'culturele afstemming' hierin mee te nemen. Niet alleen de juiste taal, ook de juiste toon en mate van beleefdheid is van groot belang om uw boodschap goed te laten overkomen. Hoe is dat bij u? Schrikt u onbewust klanten af?

Wilt u als ondernemer goed voorbereid zijn op contact met uw internationale klanten? Rosa Aurata biedt advies en ondersteuning zodat u goed voor de dag komt, waar ook ter wereld.

Teksten en redactionele diensten

Een vertaling hebt u niet nodig, maar wel een kloppende tekst! Weet u niet wat u moet schrijven? Of hebt u al een mooi stuk geschreven, maar zou u het wel fijn vinden als er een extra paar ogen over ging om na te gaan of alles klopt? U wilt natuurlijk een goede indruk maken, en taalfouten kunnen zomaar een vertekend beeld geven.

Rosa Aurata biedt naast vertalingen ook de mogelijkheid om Engelse of Nederlandse teksten na te kijken op spelfouten, grammaticale onjuistheden en samenhangendheid. Ook kunnen wij u helpen met het deels of volledig opstellen van informatieve of promotionele teksten voor bijvoorbeeld websites of brochures.